WWE Hellas

WWE Community
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Latest topics
Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
Ο Καιρός σε όλη την χώρα
Weather in Athens
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password

Share | 
 

 Kurt Angle μιλά για Chyna / TNA, εργασίας w / Karen & More

Go down 
AuthorMessage
ΜιΧαΛηΣ
Streaming team
avatar

Αριθμός μηνυμάτων : 133
Reputation : -13
Ημερομηνία εγγραφής : 2011-05-13
Ηλικία : 17
Τόπος : Ηράκλειο

PostSubject: Kurt Angle μιλά για Chyna / TNA, εργασίας w / Karen & More   Wed May 18 2011, 11:45

TNA star Kurt Angle πρόσφατα εμφανίστηκε στο χρεωκοπημένο ραδιοφωνική εκπομπή Ανοικτή και είχε να πεί τα ακόλουθα:

Το ντεμπούτο Chyna με TNA:. "Φαινόταν καλό Φαινόταν υγιής πάρα πολύ Ξέρεις τι αν είχαμε μόνο 1.400 άνθρωποι εκεί η απάντηση που μόλις ήρθε από τους ανεμιστήρες που έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα σε Hulk Hogan και Dixie Carter και τον εαυτό μου, καθώς και ότι.. Chyna θα είναι πάντα ένα τεράστιο όνομα. Ήταν δροσερό επειδή όταν εισήχθη της αυτό το "Υ" κατέληξε. Ήταν μια κτύπο της καρδιάς. Ήταν μια «ΚΕ» Ξαφνικά υπήρξε μια "H" και "N" δίπλα του και υπήρχε ένα καρδιακό παλμό. Και τότε, όταν υπήρχε μια «Chyna," οι άνθρωποι ήταν σαν "Άγιο ...." Δεν υπάρχει τρόπος. Chyna. Εκείνη έρχεται. Θεέ μου, και τότε βγήκε έξω και κοίταξε καλά. Ήταν σαν να είναι πίσω. Ήταν μία από τις στιγμές νιώθω καλά για την πάλη των επιπτώσεων. Ήταν δροσερό. Θέλω να πω, Chyna πρόκειται να .... shes πρόκειται να προκαλέσει φασαρία σε Επιπτώσεων πάλη. Ελπίζω να την έχουν παλέψει τα παιδιά ήταν , αλλά TNA, πρέπει να πω επιπτώσεων Η πάλη είναι πολύ υπέρ των γυναικών όσον αφορά τις γυναίκες πάλης των γυναικών. Θυμάμαι όταν Awesome Kong ήρθε και είπα Jeff Jarrett θέλω να παλέψει το δικαίωμα της τώρα. Επιτρέψτε μου να βάλω πάνω. Συμπαθεί δεν . Έχει συμβαίνει με τις γυναίκες. Πιστεύω Chyna πρέπει να πάει με τα παιδιά τελικά. "

Εργασία με τον πρώην-σύζυγό του Karen:. "Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά γιατί βρήκα το σωστό πρόσωπο στη ζωή μου και η Karen θα είναι ο πρώτος που θα παραδεχτώ ότι ήμουν πολύ αμφίβολο για το όλο γάμος ήταν μια πρόχειρη γάμο, αλλά εμείς διατηρούνται προσπαθώντας να την κάνουμε να λειτουργήσει και προσπαθήσαμε να την κάνουμε να λειτουργήσει για τα παιδιά μας, αλλά με τον Jeff ήταν ένας παράγοντας εμπιστοσύνη γιατί Jeff και εγώ είμαστε πολύ σφιχτή και, στη συνέχεια, αυτό που συνέβη. Ήταν σαν να μην μπορούσε να το είχε κάνει αυτό για εσάς; Ο Θεός να τον ευλογεί. σύζυγός του είχαν καρκίνο και πέθαναν. Ήταν μια υπέροχη κυρία. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό. Για ένα διάστημα υπήρξε ένας παράγοντας εμπιστοσύνη. Είχα και τους δύο γράψει από την επίδειξη μόνο μέχρι την οργή μου έπεσε . Είχα κάποια θυμό προς τους δύο από αυτούς. Ήθελα να απελευθερωθούν και μου έδωσαν τις ευχές μου για το τι θέλετε; Ήθελα να φύγει. Δεν μπορώ να δουλέψω μαζί τους εδώ, αλλά μόλις κατάλαβα το σωστό πράγμα που συνέβη . Η μόνη πτώση να είναι τα παιδιά μου ζουν στο Tennessee. Άλλα από ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι. Εμείς πραγματικά πάρει μαζί πολύ καλά. Τα παιδιά μου προσπαθούμε να τους κρατήσουμε ... όπου και αν δεν επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την παράσταση. Είμαστε τα κάτω με αυτή την άποψη. Είχαν μόνο στην επίδειξη ή ήταν στο πάρκο ή ο γιος μου ή η κόρη μου με τα πόδια σε αρένα μαζί μου, αλλά δεν είδαμε κανένα του δράματος. Έχουμε προστατεύονται τα παιδιά μας και πολλοί άνθρωποι θα διαφέρουν ως προς αυτό. Τηρήσαμε τα παιδιά μας από αυτό εντελώς. είμαι πιο ευτυχισμένη τώρα, στη συνέχεια, έχω ποτέ και η Karen είναι ευχαριστημένος. Αγαπώ τα παιδιά του Jeff σαν να είναι τα παιδιά μου, έτσι όταν τους βλέπω εγώ τους μεταχειρίζονται σαν να είναι τα παιδιά μου. Αν είμαι βλέποντας τους και τα παιδιά μου είναι εκεί και τα παιδιά του Jeff υπάρχουν εγώ θα αντιμετωπίζει όλα τα ίδια, μεγάλη παιδιά, έτσι με το που μπορεί να αρραβωνιαστικός Giovanna και νέα κόρη της Juliana μου είμαι ακριβώς σε μια καλή θέση στη ζωή μου. Όταν βρήκα το κατάλληλο πρόσωπο με Giovanna έκανε ευκολότερο για μένα. ήξερα Karen ήταν ένα μεγάλο ταλέντο. Πρέπει να παραδεχτώ Karen είναι πολύ ταλαντούχος σε αυτό που κάνει. Είναι αρκετά καλά ως χαρακτήρα στην τηλεόραση. Ήξερα ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν ήταν πραγματικά ενδιαφέρεται. Ήθελε να πάρει πίσω στην επίδειξη. Σκέφτηκα ότι αυτή πρόκειται να φέρει τα παιδιά κάτω. Πάω να δω τα παιδιά περισσότερο. ευχαριστώ εγώ θεός κατάφερα να δω τα παιδιά μου περισσότερο, αλλά νομίζω ότι η γωνία πήγε λίγο πάρα πολύ καιρό. Πήγαμε λίγο πολύ μακριά και άλλα στη συνέχεια, ότι δεν θα μετανιώσετε. είδα τα παιδιά μου και επειδή η Karen θα τους φέρει κάτω κατά τη διάρκεια τα δείχνει όταν έρχονται. Σε αυτή την πλευρά δεν θα είχα δει τα παιδιά μου για τους τελευταίους τρεις μήνες, αν δεν ήταν για την Karen φέρνοντας τα κάτω. Ήταν μια ευλογία. "

Μήπως Αυτός και Lesnar Brock παλεψει για Ρεάλ στο WWE; "Brock είναι μια πολύ αγαπητός φίλος. Είναι ένα τέρας. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου εμένα προσωπικά αυτή τη στιγμή και υπάρχει μια διαφορά μεταξύ πάλης των Ολυμπιακών και ΜΜΑ μάχες και υπάρχουν επίσης πολλές ομοιότητες, αλλά το κάνω καλά. Ναι μπορώ να κάνω απίστευτα καλά. Έχετε Έχω ήδη προσφέρεται να το κάνουμε; Ναι έχω προσφέρει πολλά χρήματα για να το κάνει, αλλά στόχος μου είναι περισσότερο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί ήταν τόσο καλός στο πάλη όλη μου τη ζωή και αυτό είναι που εγώ " μ καλύτερος. Νομίζω ότι έχω έναν καλύτερο πυροβολισμό στην πραγματοποιούν ολυμπιακής ομάδας, στη συνέχεια, πηγαίνει και παίρνει κτύπησε επάνω κάνει MMA και έχοντας πέντε αγώνες. Εκείνοι αγώνες, αυτά τα παιδιά λαμβάνουν μια ήττα. Έχετε να εκπαιδεύσουν τόσο πολύ και όταν σας αγώνα τους αγώνες είναι αυτοί που λαμβάνουν χρόνια από τη ζωή σας, γιατί είναι βίαιη. παίρνετε χτυπούσαν και την χτύπησαν, τις αρθρώσεις σας, το λαιμό σου, το πρόσωπό σας, έτσι Brock και είχα ... το πράγμα είναι Brock μου ήταν παρακάμπτουμε για μερικούς μήνες γιατί όλοι ήθελαν να το δουν να συμβαίνει και εγώ του 'κανα και ζητώντας του και μια μέρα πήρε σε ένα δαχτυλίδι με Big Show και ήταν πετώντας Big Show περιοχή. Big Show ήταν περίπου £ 520 την εποχή εκείνη. Brock ήταν να τον πάρει και κλείνουμε τον κάτω και θα πάω "Πω πω ίσως δεν θα πρέπει να πάρει στο δαχτυλίδι με αυτόν." Κοίταξα Big Show και Brock πίσω κοίταζε προς το μέρος μου και μου είπε να βγούμε και μου είπε "Εντάξει. . Εντάξει "Αυτός κρυφά έξω από το δακτύλιο και βγαίνω κι εγώ τρυπιέται Brock στο πίσω Στράφηκε και είπε." Αχ s -. T »είπα,« Πάμε », επειδή είπε έξι μήνες πριν, ζήτησαν Πώς θα κάνει εναντίον μου; είπε, «Λοιπόν ο Kurt είναι πολύ μικρή. Είμαι τρόπο μεγαλύτερο από αυτόν. Θα τον σκοτώσω, γι 'αυτό πήρε αυτό το θέμα προσωπικά. Δεν θα το αφήσει να πάει μέχρι το πήραμε στο δαχτυλίδι. Πήραμε στο δαχτυλίδι και πήρα ένα καλό κομμάτι του. Θα σας πω αυτό: Ακούστε Brock δεν είναι αστείο. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη βαρέων βαρών μαχητής στον κόσμο. Έχω μεγάλο σεβασμό γι 'αυτόν. Είναι ένας καλός φίλος μου. Τον ξέρω και πήγε σε αυτό και το έκανα να πάρει το καλύτερο από αυτόν, αλλά ξέρετε έχω ακόμα μεγάλο σεβασμό για αυτόν. "
Back to top Go down
View user profile http://wwehellas.forumgreek.com/
 
Kurt Angle μιλά για Chyna / TNA, εργασίας w / Karen & More
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WWE Hellas :: WWE :: WWE News-
Jump to: